Buy
Parcel, 4.100sq.m.
Mukonos - Ftelias

€2.000.000

Details
  • Code:

    #DR217170

  • Price:

    €2.000.000

  • Area:

    4.100sq.m.

Description

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ
Το αγροτεμάχιο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Μυκόνου, πάνω στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τη Χώρα με το γραφικό χωριό της Άνω Μεράς. Καταλαμβάνει την δυτική πλαγιά ενός λόφου που προσφέρει πανοραμική θέα προς την παραλία Φτελιά και τη δυτική πλευρά του νησιού.
Διαθέτει άδεια οικοδομής σε ισχύ, η οποία προβλέπει την κατασκευή υπόσκαφου ακινήτου συνολικής επιφάνειας 470 τ.μ. περίπου.

ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
Η αρχιτεκτονική μελέτη έχει γίνει από γνωστό γραφείο της Μυκόνου, που στο χαρτοφυλάκιο του περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο εμβληματικά κτίρια (κατοικίες και επαγγελματικοί χώροι) που έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια στο νησί. Βάσει αυτής, το ακίνητο θα αναπτύσσεται σε 2 κύρια επίπεδα (Α και Β) και θα περιλαμβάνει 12 σουίτες, όλες με απ' ευθείας πρόσβαση σε στοιχείο νερού ή πισίνα.
Το επίπεδο Α, θα έχει συνολική επιφάνεια 260 τ.μ. και θα περιλαμβάνει 7 σουίτες, καθεμιά εκ των οποίων θα έχει καθαρό εμβαδόν 30 τ.μ. περίπου. Οι εξωτερικοί χώροι θα διατρέχονται από στοιχείο νερού/πισίνα, κυμαινόμενου βάθους και συνολικού μήκους 40 μ. περίπου.
Το επίπεδο Β, θα έχει συνολική επιφάνεια 210 τ.μ. και θα περιλαμβάνει 5 σουίτες, καθεμιά εκ των οποίων θα έχει καθαρό εμβαδόν 35 τ.μ. περίπου. Έξω από κάθε σουίτα του επιπέδου αυτού θα υπάρχει στοιχείο νερού.
Επιπλέον των χώρων αυτών θα υπάρχει δυνατότητα για την κατασκευή χώρου υποδοχής και lounge, γυμναστηρίου, δωματίων για το προσωπικό και λοιπών βοηθητικών χώρων. Οι υποδομές του ακινήτου θα περιλαμβάνουν υπαίθριο χώρο στάθμευσης, αντλιοστάσιο, δεξαμενές νερού και λυμάτων.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
- Χώρα Μυκόνου: 5 χλμ.
- Αεροδρόμιο: 6 χλμ.
- Νέο λιμάνι (Τούρλος): 7 χλμ.
- Πλατεία Άνω Μεράς: 1500 μ.
- Πλησιέστερη παραλία (Φτελιά): 1200 μ.

Location
  • Location:

    Mukonos - Ftelias

  • Address:

    F92G+C8 Μύκονος, Ελλάδα

Η εμφανιζόμενη θέση δεν αντιστοιχεί στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
#
Property code DR217170

Contact agent

About us

Η εταιρεία μας αποτελεί μια καινούρια πρόταση στο χώρο του Real Estate και της παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε θέματα ακινήτων. Με έδρα το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και δίκτυο συνεργατών που καλύπτει πλέον και την περιοχή της Αττικής (Νότια και Βόρεια Προάστια, κέντρο Αθήνας), είμαστε στη διάθεση όλων όσοι έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν με έμπιστους και καταρτισμένους Συμβούλους για οτιδήποτε αφορά στην επένδυση, αξιοποίηση και αγοραπωλησία ακινήτων. Λειτουργούμε υπό την μορφή Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας, που συστήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017 με την επωνυμία "DREAMYARD IKE" και είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα ως ακολούθως: Α.Φ.Μ.: 800808408 / Γ.Ε.ΜΗ.: 141535638000 / ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: 46469 / ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ: 378

Copyright © 2024, built with by aBroker.